Improviate firar 10 år hela 2021!

IMPROVIATE föddes på 7000 meters höjd. Det blev uppenbart för mig efter många år inom verksamhets- och affärsutveckling att behovet av ett mer medvetet arbetssätt för att förbereda individer och stärka dem i verksamhetsförbättringar var stort. Det är det än idag. Att driva och vara med i förbättringsarbete är väldigt stimulerande. Att sedan inte lyckas plocka hem effekterna på grund av att människorna glömts bort på vägen är frustrerande.

Improviate är en sammanslagning av improve och motivate. Förändringsarbete bör alltid bottna i någon förbättring för verksamheten och en förbättring förutsätter att de som ska genomföra den och de som påverkas av den är motiverade. Improviate – låter lite som ett verb – to improviate – något som vi gör och ständigt behöver göra.

IMPROVIATE kom till på en flygresa hem från Sundsvall och nu har vi varit verksamma i 10 år! Det vill vi fira och kommer göra kronologiska nedslag som vi publicerar återkommande på LinkedIn under 2021. Det har hänt mycket inom vårt område förändringsledning, change management, genom åren. Ett område som vi medvetet arbetat hårt för att stärka i Sverige. Det vill vi berätta om. Jag är så tacksam över alla lärdomar från våra kunder, samarbetspartners och branschkollegor. Våra lyckade och mindre lyckade insatser har format oss. Vi lär oss ständigt och det finns mycket mer att utforska och utveckla.

I kommande artiklar får ni träffa kunder, partners och kollegor som påverkat och brutit ny mark i verksamheter och i branschen. Vi vill också dela med oss av insikter som stärkt oss på Improviate. Häng med oss i kommande artiklar på LinkedIn!

Maria Widström
VD och grundare av Improviate

Kontakta oss