Vi stärker vårt team på Improviate

Vi har förstärkt vårt team med två nya medarbetare och förändringskonsulter, Hanna Blide och
Cecilia Nilsson, något vi är otroligt glada för!  Utöver förändringsledning, bidrar Hanna särskilt med sin spets inom hållbart arbetsliv och Cecilia med förändringskommunikation. Här berättar de om varför de valt att jobba hos oss, tidigare erfarenheter och vad de ser fram emot 2023.

Hanna Blide

Varför Improviate?
Jag blev tipsad om Improviate via en person i mitt nätverk. Bolagets nisch att jobba med det mänskliga perspektivet i förändring tilltalade mig. När jag träffade teamet med Maria Widström, Helena Werner och Kristina von Knorring första gången klickade det direkt! Jag lockades även av att det är ett litet bolag där jag får vara med och påverka både i det lilla och i det stora. Det känns roligt att Improviate befinner sig i en tillväxtfas och att få vara med på den resan framåt.

Din bakgrund ?
Jag har en bakgrund från FMCG, dagligvaruhandeln och telekombranschen där jag jobbat i affärsnära roller med lanseringar, projektledning och innovation. Har även jobbat som organisationskonsult och trendföreläsare. Är utbildad marknadsekonom, diplomerad coach och yogalärare. Jag tror att den kombinationen av roller avslöjar några av mina drivkrafter: affär, människor och hälsa!

Jag ser verkligen fram emot att börja stötta organisationer och chefer i att jobba med förändring på ett strukturerat sätt med det mänskliga perspektivet i fokus. De områden som ligger mig närmast hjärtat, förutom förändringledning, är projektledning, hållbara chefer och medarbetare, coaching av individer och grupper och att facilitera workshops. Jag kommer även att bidra med att utveckla och paketera Improviates erbjudanden.

Cecilia Nilsson

Varför Improviate?
I min nya roll får jag  fokusera på det jag tycker är mest spännande – att jobba med affärs- och verksamhetsutveckling genom att stötta ledare och medarbetare. Under de senaste åren har jag funderat mycket på hur mitt arbetsliv ska se ut framåt och vad jag värderar.  Hos Improviate får jag möjligheten att  jobba med många olika företag och branscher och kan samtidigt lägga upp veckorna lite friare med utrymme för reflektion, lärande och utveckling. En annan viktig drivkraft ligger i själva konsultrollen – att gå in i ett uppdrag med nyfikenhet och lyhördhet för att tillsammans med kunden identifiera och skapa rätt förutsättningar för att få det att hända.

Din bakgrund?
Jag har en lång bakgrund från telekombranschen där jag har haft många olika roller inom ekonomi, försäljning, marknadsföring och kommunikation som är det jag har jobbat längst med, framför allt i tekniknära delar men även mer kund- och affärsnära. Mitt hjärta har jag i den interna kommunikationen även om det är kul att jobba med den externa ibland. Intresset för ledarskap och människor har funnits med hela tiden.

Utöver att fortsätta utvecklas som förändringsledare kommer jag att bidra med min erfarenhet inom förändringskommunikation och områden som digitalisering, digitalt arbetsliv, hållbarhet och lärande där jag är särskilt intresserad och har byggt på med mer kunskap och erfarenhet de senaste åren.

Som avslutning – vad ser ni fram emot under 2023?
”Jag ser fram emot att fortsätta fördjupa mig inom förändringsledning och att komma ut i många spännande uppdrag. Ser också fram emot att lära känna mina nya kollegor på djupet.” säger Hanna

”Att fortsätta utvecklas som förändringsledare och förändringskommunikatör tillsammans med mina fantastiska kollegor och spännande kunder, att det blir ett år fyllt av lärande och tid att må bra ”,  avslutar Cecilia 

Improviate hälsar Hanna och Cecilia varmt välkomna

Kontakta oss