Lansering av ny ledarskapskurs

Nu lanserar vi vår nya ledarskapskurs Förändringsdrivet ledarskap! Improviate har under det senaste decenniet utbildat och certifierat över tusen individer inom grundläggande förändringsledning.

Under åren har det kommit in många förfrågningar om en anpassad kurs som vänder sig specifikt till chefer med ansvar för att leda i förändring. Vi är nu glada att äntligen kunna erbjuda precis det våra kunder efterfrågar. Kursen riktar sig till chefer som vill vässa sin förmåga att leda sig själv och sina medarbetare genom pågående förändringar.

”Som ett resultat av många år ute på fältet där vi verkat för att stödja chefer och verksamheter i förändringsarbete är jag både stolt och glad att vi äntligen kan erbjuda kursen Förändringsdrivet Ledarskap. 

Det här är en fantastisk möjlighet för dig som är chef att tillsammans med andra i liknande situation kunna forma ett mer medvetet sätt att leda i förändring, skapa lugn bland dina medarbetare och öka chanserna att lyckas med din verksamhets uppsatta förändringsmål.” – Maria Widström, VD och grundare av Improviate

Är du nyfiken att veta mer om kursen? Läs mer här.

Kontakta oss