Introduktionsutbildning

Vad är grejen med förändringsledning?

Förändringsledning – vad, varför och hur det funkar

Den här grundutbildningen vänder sig till dig som inte har någon tidigare erfarenhet av att ha jobbat strukturerat med förändringsledning. I kursen får du en inblick i vad förändringsledning är, varför det är viktigt och hur det fungerar i praktiken. Du får även med dig kunskap om hur hjärnan fungerar i förändring och insikt kring varför förändringsarbete behöver ses som en lagsport.

Med en ökad förståelse för vad som krävs för att driva ett framgångsrikt förändringsarbete ökas sannolikheten att nå målen både snabbare och med bättre effekt. Trots att förändringar är en del av vardagen i så gott som alla verksamheter, kan det vara utmanande att hitta riktningen, farten och uthålligheten i förändringsarbetet. I den här introduktionsutbildningen får du med dig grundläggande kunskap för att börja stärka upp din trygghet och kompetens inom området. 

Det här får du med dig

Kursinfo

När och hur:  
Erbjuds som företagsintern utbildning under en 1/2 dag.

Genomförs fysiskt eller digitalt.

Upplägg:
Utifrån teorier och evidens-baserade metoder inom förändringsledning varvas teori, reflektioner och  praktiska övningar baserat på deltagarnas egen verksamhet och erfarenhet. 

Pris och bokning
Vänligen fyll i nedan bokningsformulär så återkommer vi. 

För vem passar utbildningen

Utbildningen vänder sig till medarbetare eller chefer som vill få en introduktion till vad förändringsledning är. 

Varför ska utbilda dig hos oss?

  • Vi kan förändring! Vi driver utvecklingen. Vi utgår från människan. 
  • Improviate är specialister inom förändringsledning i Sverige. I mer än 10 år har våra seniora konsulter utbildat och certifierat över tusen verksamhetsspecialister, chefer och konsulter.
  • Vår kunskap och våra metoder bygger på forskning och lång praktisk erfarenhet.
  • Våra kunder kommer från olika branscher och du får med dig exempel från verkligheten. 
  • Våra utbildningar kännetecknas av en hög grad av involvering, teori som prövats i praktiken, koppling till deltagarnas egna verksamheter och praktisk kunskap som går till att tillämpa direkt.
Maria Widström

För mer info, kontakta

Bokningsförfrågan

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. 

Kontakta oss