Leda i osäkerhet – frukostseminarium (online) – 9 juni 07:30-09:00

Vill du bli vassare på förändring och ta del av våra insikter runt att leda i osäkerhet? Då är du välkommen till vårt frukostseminarium (online) 7.30 – 9:00 den 9 juni 2021.

Hur bemöter man olika reaktioner på en förändring där vi inte riktigt har alla svar? Alla reagerar olika på förändring och om det dessutom är otydligt och svårt att visa hur förändringen kommer att påverka blir bemötandet avgörande för hur individen antingen kommer att vilja fly fältet eller vara med och bidra till lösning!

Inom hjärnforskningen har man koll på varför vi människor reagerar som vi gör och vi kan dra många lärdomar om vilket agerande som stödjer en förändring alternativt skapar onödigt motstånd. Det här och våra egna bästa tips kring att ”Leda i osäkerhet” kommer vi att dela med er i vårt seminarie den 9 juni. För att förstärka förmågan att leda i osäkerhet tittar vi bl.a. närmare på:

Den sociala hjärnan & våra belöningssystem (SCARF)

•   Hjärnsmart kommunikation & bemötande

•   Förväntanshantering, Tydlighet & Förenkling

•   Empati & Sårbarhet

Dessa områden är högaktuella och viktiga för att skapa rätt förutsättningar för lyckade förändringar och på ett effektivt sätt applicera förändringsledning så att medarbetarna är med på förändringen och tar sig igenom den med bästa möjliga resultat.

Frukostseminariet är kostnadsfritt.

Välkommen!

Kontakta oss